Menu

U13 Drenge (2005)

Grenaa IF årgang 2005 drenge

undefined

Vi har i Grenaa IF en stor gruppe drenge i denne årgang, som spiller fodbold. Nogle af drengene har spillet fodbold i mange år, og andre er næsten lige startet.

Derfor er der også en helt naturlig forskel på, hvor dygtige drengene er. Vi forsøger at møde drengene på det niveau, hvor de er, og udvikle dem derfra. Vi mener, at der skal være mulighed at udvikle sig - uanset om man har spillet fodbold i mange år eller lige er startet.

Vi arbejder med basale motoriske øvelser, der er en forudsætning for at kunne lære at spille fodbold, og vi vægter derudover tekniske øvelser, fx sparke-tekniske øvelser, højt. Vi træner og spiller kampe som et hold, for fodbold er en holdsport, men der er stadig plads til at udvikle de individuelle færdigheder.

Vores mål er at have en stor årgang med glade drenge, der kan være med til at præge de rækker, de spiller med i.

Vi har hold tilmeldt i både A-B og C række, så alle kan blive udfordret og på det niveau, hvor de befinder sig, hvilket giver de bedste muligheder for succesoplevelser.

Samtidig er der mulighed for at blive prøvet af på niveauet over eller under i løbet af en sæson.


TRÆNING:

  • Til træning starter og slutter vi fælles.
  • Spillere og forældre hjælper med bolde, toppe osv.
  • Det skal være sjovt at spille fodbold, og vi sigter mod, at drengene får mange boldberøringer til hver træning. Vi bruger´frysemetoden´ til at skabe ro og til at lære drengene selv at tænke. Vi prøver derfor også at undgå play station-adfærd, både fra trænere og forældre.

KAMP:
Alle drenge bliver tilbudt at komme med ud at spille kamp, men da vi er mange drenge, vil der også være nogen, der sidder over, for så at få mulighed, næste gang der er kamp.

Hvis vi har flere hold med i samme række, stiller vi lige hold. Ellers vil drengene komme med på hold, alt efter hvor de er i deres fodboldmæssige udvikling. For de fleste vil der i løbet af en sæson komme kampe på mere end et niveau, så vi sikrer os, at drengene bliver udfordret, når tiden er den rette.

FORÆLDRE:
Vi vil rigtig gerne have forældrene med indover, både til træning og kamp. Det er i løbet af de seneste år lykkedes at lave et rigtig godt sammenhold mellem forældrene til stor gavn for trænere og drengene.

Holdets og trænernes ønsker til forældrene er:

  1. Vis engagement – vær til stede.
  2. Mød til tiden/før start.
  3. Vær nysgerrig og vær optimist.
  4. Vis hensyn.
  5. Deltag aktivt med situationsfornemmelse.
  6. Vær anerkendende, også over for andres børn og modstandere.
  7. Brug din fantasi, og bidrag, der hvor du har mulighed.
Dette website bruger cookies til at huske dine indstillinger og måling af trafik
Læs mere...