Målsætning for efteråret er nået med sejr over TST

image
Gary Taylor
02. oktober 2018 kl. 11:18
Oven på det turbulente forår var målsætning for efteråret, at vi skulle undgå nedrykning og stabilisere os i S2, og med sejren på 2-1 over TST er det ikke længere muligt for os at rykke ned.

Kampen i dag lignede meget den første kamp mod TST, første halvleg var meget jævnbyrdig, og der blev sparet på chancer i begge ender. Vi havde et godt venstrebensskud fra Mathias Fruensgaard. TST havde heller ikke de store chancer. Det mest foregik på midten af banen. 0-0 var stillingen ved pausen.

Vi talte om at justere lidt i kæderne i pausen, således at det hang bedre sammen.

Anden halvleg startede som første halvleg, men lidt efter lidt fik vi mere overtag, og som tiden skred frem foregik det på vores præmisser. Efter en lille time skærer Martin Westmark ind i banen fra sin højre fløj, han spiller Rasmus Møller der efter et par træk spiller Sune Sørensen i dybden inde feltet, og Sune gør det meget sikkert til 1-0. Ca fem minutter senere er Westmark igen på spil på højre fløj, han sender et fladt indlæg ind i feltet, hvor en TST-spiller vælger at lægge bolden til rette for Sune Sørensen, og han kan nemt sparke den i mål til 2-0.

Herefter går TST længere frem, og vi bliver presset, men vi lever på kontra, og får desværre men helt korrekt annulleret et mål for offside. Med små 10 minutter igen får TST reduceret efter et hjørnespark. Nu er vi for alvor presset og TST rammer stolpen, men vi holder stand og vinder fortjent 2-1.

Der er stor ros til hele holdet for at hive sig op, da der var brug for det.

Stemmerne denne gang gik til tomålsskytten Sune Sørensen, skarpt forfulgt af Martin Westmark.

Vi ser nu frem til næste uges kamp mod Skødstrup, det eneste hold, der besejrede os i først halvdel af sæsonen, dette nederlag skal helst vaskes bort lørdag i Skødstrup.