Menu

Bespisning

Opgaver:

  • 4 til 5 hjælpere står ved et langt bord og serverer mad til deltagerne, (de må ikke selv tage mad)
  • 1 hjælper betjener en køler med mælk
  • 1 hjælper står ved ved bordet, hvor der er kaffe og varmt vand til kakao
  • 2 hjælpere går rund mellem bordene og rydder af og tørre borde af
  • 2 til 3 hjælpere henter hele tiden mad/drikkevare i køleren/køkkenet
  • 2 hjælper sidder ved indgangen og kontrollerer om deltagerne har armbånd på
  • 1 hjælper står ved skraldespandene/udgangen
  • 2 til 3 hjælpere sælger sodavand til middag og aften
  • 2 til 3 hjælpere vasker bakker af til frokost og aften

Klargøring til morgenmad

  • Der skæres rundstykker/franskbrød
  • Der hældes kornflaks/havregryn op i baljer
  • Der sættes marmelade ud på bordene
  • Pålæg og smør sættes på de lange borde ved døren
  • Der gøres klar med juice.

Klargøring til middagsmad

  • Pålæg og smør sættes på de lange borde ved døren
  • Brød sættes på de lange borde ved døren
  • Der hentes mad i køkkenet
  • Klargøring til aftensmad
  • Der hentes mad i køkkenet