Menu

Intet er afgjort i Serie 2 efter 1-1 i en højdramatisk kamp i Hadsten.

image
28. oktober 2018 kl. 16:11
Oprykningen til S1 falder først på plads i sidste spillerunde, efter at vi spillede 1-1 mod Hadsten i en højdramatisk kamp i Hadsten.

Hadsten kunne med en sejr rykke op, og vi kunne med en sejr have lagt os i en favorable position i forhold til oprykning. Vi spiller fredag aften hjemme mod Lystrup, der for længst er rykket ned, og med en sejr lægger vi pres på Hadsten, der lørdag spiller lokalopgør på en dårlig bane mod Langå. Hadstens træner var ikke glad for dette faktum, og sagde til mig, at i kampen mod Langå kunne alt jo ske.

Kampen starter på Hadstens præmisser, og de presser os rigtig meget i de første 15-20 minutter, de bliver dog ikke farlige. Vi begynder at få fodfæste og stille og roligt arbejder vi os ind i kampen, og presser meget højt oppe, det resulterer i en fejlaflevering af Hadsten, den opsnapper Sune, men desværre får vi ikke udbytte af denne foræring, målmanden klarer afslutningen med en fin fodparade. Spillet bølger nu frem og tilbage med mange dueller på midten, hvor både Kris Buus og Christian Fløjborg står meget stærkt. Efter en halv time presser vi igen og den samme forsvarsspiller laver samme fejl, og denne gang siger Sune mange tak og runder målmanden, og sender bolden i mål til 1-0 til os. Det bølger stadig frem og tilbage, og der bliver gået til den, Kris Buus får et gult kort efter ca. 38 minutter for efter min mening en god hård men ren tackling, men vi holder stand til pausen.

I anden halvleg bliver vi igen presset, men vi står meget stærkt i forsvaret, og det gode arbejde fremme på banen resulterer i gode arbejdsvilkår for forsvaret. Vi kommer frem til flere chancer på omstillinger, Sune har et godt drøn lige forbi, Fløjborg har en god chance, Fruensgaard et godt skud, men desværre for os ingen mål. Hadsten presser endnu mere, men er ikke rigtig farlige, de vil nok argumenterer for, at de blev snydt for to straffespark, men fløjten forblev tavs i begge situationer. Vi skal helt hen til det 81. minut her glider Winther ned i en tværaflevering i feltet og bliver ramt af bolden på armen, og der dømmes straffespark, som Hadsten udligner på. Så tager intensiteten til, ingen af holdene har råd til nederlag, og de sidste minutter er ren tjubangfodbold, og på en omstilling må Kris Buus lave et frispark, der koster et gult kort mere, og han må forlade kampen med rødt kort. Vi holder stand de sidste fem minutter og kampen ender 1-1.

Jeg har kun ros tilovers for alle spillere både dem på banen og bænken for en superindsats og ikke mindst indstilling. Det er meget meget stærkt. Nu har vi en kamp tilbage mod Lystrup fredag aften hjemme på kunststofbanen, vi vil forsøge at vinde den, og så ser vi, hvor langt det rækker i forhold til oprykning.

Jeg kan kun opfordre jer til at komme fredag aften og støtte drengene på S2 i sæsonens sidste kamp, det har de fortjent.