Kampreferat Serie 2: Så gik den ikke længere ærgerligt nederlag til S2

image
Gary Taylor
08. september 2018 kl. 10:11

Op til kampen mod Skødstrup havde vi håbet på mere, således vi kunne se frem til topopgøret mod Hadsten med maksimum point. Det går ikke altid, som man ønsker sig, og vi tabte desværre torsdag aften 1-3 til Skødstrup.

Kampen former sig som de sidste kampe mod henholdsvis Hammel og Langå, den store forskel er dog, at Skødstrup scorer på deres chancer godt hjulpet på vej af nogle ærgerlige fejl fra vores side.

De kommer på 0-1, 0-2 og 0-3 i første halvleg, selvom vi har det meste af spillet og chancer i første halvleg, formår vi ikke at få scoret. Vi går til pausen bagud 0-3, vi taler om at bare komme ud over stepperne og prøve at få det vendt.

Vi starter anden halvleg med at sætte Rasmus Wetche på banen og efter ca. 7 minutter, gør han det til 1-3. Vi presser og presser, og vi har flere store chancer i løbet af anden halvlegen. Bolden er nok på vores fødder i 85% af tiden i anden halvleg, men desværre giver det ikke udbytte. Og vi må gå fra banen med et ærgerligt nederlag.

Jeg vil dog rose hele holdet for en god arbejdsindsats, og så ser vi frem til topopgøret på tirsdag kl. 18.30 på kunststofbanen på HSM Arena mod Hadsten, der er ubesejret efter fire kampe.