Knap så kønt, men sikker sejr på 5-1 over Lystrup

image
19. september 2018 kl. 13:22

Til lørdagens kamp mod Lystrup var der en del ændringer i truppen ift. topkampen mod Hadsten. Vi måtte aflevere Brasch, Overgaard og JC til FCD, og der var afbud fra Bech og Gotfred.  Derfor havde vi hentet forstærkning i U19 nemlig de to U17-spillere Christoffer og Oliver. Der udover havde vi den rutinerede Simon Sørensen og debutanten Grace med.

Kampen blev sparket i gang og efter ca. 20 sekunder kommer en nem bold ned bag vores forsvar, et indlæg og så rammer Lystrup stolpen og riposten sparkes så ved siden af. Så var vi advaret, de første ti minutter presser Lystrup højt oppe, men langsomt kommer vi ind i kampen, og Westmark har en god flugter, der bliver bokset ud til hjørne. Efter små 15 minutter trækker Andersen ind i banen og forbi sin mand og knalder en kanonkugle op i hjørnet til 0-1. Så har vi overtaget, og Lystrup forsvarer sig med mange mand. Møller modtager bolden på kanten af feltet og han dribler forbi et par mand og sparker den ind til 0-2. Vi går til pause foran 0-2, vi taler om at fortsætte og sætte farten lidt op.

Vi kommer ret hurtigt foran 0-3, en kikset tilbagelægning forbi deres målmand løbes op af den hurtige Westmark, der sparker den ind i det tomme mål. Så er det cruise control, vi har helt styr på kampen og Møller gør Andersen kunsten efter, han modtager bolden vender rundt og knalder et vanvittigt langskud afsted og den går ind i målhjørnet til 0-4. Lystrup får reduceret på et tilfældigt indlæg, der ender for fødderne af en angriber, der scorer. Vi kører bare på og Fløjborg sender et millimeterpræcist indlæg ind i hovedet på debutanten Grace, der gør det til 1-5. De minutter skæmmes af rødt kort til Lystrup for at sparke Sørensen i læggen efter bolden var væk. Vi kører den stille og roligt hjem og vinder helt fortjent.

Det var ikke det kønneste, vi har leveret men med en sejr på 5-1, kan jeg ikke være utilfreds. Kampens spiller blev Rasmus Møller, men der er stor ros til hele holdet.