Serie 2 - Kampreferat: Tredje sejr på stribe, men det holdt hårdt

image
Gary Taylor
31. august 2018 kl. 10:13

Torsdag aften spillede S2 sin første hjemmekamp i denne sæson, og det blev til den tredje sejr på stribe med 2-1 over Hammel, det holdt dog denne gang noget hårdt.

I første halvleg spiller vi os frem til flere halve chancer, men Hammel er hele tiden giftige på kontraer, og et par gange må Robin hive gode redninger ud af handskerne.

Vi går til pausen med 0-0, vi taler om at være påpasselige, da Hammel har været farligst, men samtidigt skal vi gå højere op og presse, da det viser sig, at det er i de spilsekvenser, vi er farligst.

I anden halvleg er lidt det samme billede som i første halvleg, vi bliver ikke helt farlige, selvom vi er spilstyrende. Pludselig ud af det blå dømmes der straffespark mod os, hvilket nok kan betegnes som tilfældigt. Heldigvis for os brænder Hammel, så der står stadig 0-0.

I 66. minut får vi hjørne i venstre side, Rasmus Møller slår den til bagerste stolpe hvor Fruensgaard kommer højest, og header den op i det lange hjørne til 1-0.

Hammel går lidt længere frem, dette gør, at vi får lidt mere plads til omstillinger, og sådan een giver målet til 2-0. Fløjborg spiller den frem til Møller, der danser på kanten af feltet, sætter en mand af og sparker bolden fladt i mål.

Så presser Hammel endnu mere, det giver nogle kontraer til os, hvor vi mangler lidt held og koldblodighed.

I kampen sidste minut får Hammel reduceret på et indlæg, der passerer gennem feltet til bagerste stolpe, hvor en angriber kan score.

Jeg vil igen fremhæve hele holdet for en fin præstation og rigtig god indstilling.

Kampens spiller blev Christian Fløjborg.

Næste kamp er allerede på søndag den 02.09 kl. 13.00 mod Langå hjemme på HSM Arena.