Menu

Køb Grenaa IF Folkeaktie

Køb Grenaa IF Folkeaktie– en investering i fælles fremtid

Kattegat Cup 2021 - Under normale omstændigheder ville vi i dag, søndag have afslutning på Kattegat Cup, men i 2020 & 2021 har Covid uddelt os 2 røde kort. Danmarks hyggeligste internationale sommerfodboldstævne har stor betydning for Grenaa, Grenaa IF ungdom og ikke mindst de omkring 500 frivillige der normalt ville have været i gang omkring Kattegat CUP.

Du kan nu være med til støtte de investeringer i anlægget omkring Kattegat Cup som normalt ville være kommet af overskuddet fra Stævnet.

Køb Grenaa IF Folkeaktie– en investering i fælles fremtid Ved køb af folkeaktier vil du få dit navn på en støttetavle i Klubhuset - og modtage et officielt og nummereret bevis for støtten. Ønsker du at støtte anonymt kan du også det.

Baggrund

Grenaa IF er som så mange andre også ramt af konsekvenserne af coronavirus/covid-19. – Virkelig meget af et ungdomsliv handler om samvær med sine jævnaldrende. Vi tror på, at vi skal løftes os ud af krisen i fællesskab (med afstand). Folkelighed, synergi og sammenhold er hvad der skal kendetegne Grenaa IF. Kattegat Cup 2021 afholdes i år som 2 en-dags-stævner denne lørdag og søndag.

Mobilepay: 399199

Du får automatisk skattefradrag, når I benytter indbetalingen via DGI Gaveindsamling.
https://gaveindsamling.dgi.dk/DetailedView.aspx?nr=G00122 (fra 9.august)

Ved køb af folkeaktier vil du få dit navn på en støttetavle i Klubhuset - og modtage et officielt og nummereret bevis for støtten. Du kan støtte med valgfrit beløb. Ønsker du at støtte anonymt kan du også det.

Som folkeaktionær investerer du i et samlingssted, der rummer mange af de aktiviteter og fællesskaber på kryds og tværs, som styrker livskvaliteten. Støtten går til:

  1. Etablering af lys på flere baner
  2. Etablering af tilskuerpladser/servering ved kunstgræsbanen
  3. Etablering af ”Skudvæg”

Folkeaktierne er at betragte som en donation og repræsenterer derfor ikke en økonomisk værdi.

Afkastet af folkeaktien er ikke penge, men glæden ved at med til at skabe et bedre økonomisk fundament for udviklingen af ungdomsfodbolden i Grenaa IF Fodbold og FC Djursland.

VIGTIGT! SÅDAN MODTAGER DU DIN FOLKEAKTIE
Send en e-mail til styregruppen på: fcd@grenaaif.dk

Med kvittering for beløbet du har doneret, og navnet på den eller de den skal udstedes til, efter du har overført din støtte. Så vil du modtage en officiel og nummereret folkeaktie i løbet af en uge.